Смотреть фильмы онлайн

Приключения

В етой категории фильмов собраны уникальные и новые фильмы жанра Приключения, вам понравится что все фильмы работают, так как на многих сайтах старые фильмы мы вам предоставляем новые наслаждайтесь качеством DVDRip и HD. А самое главное вы сможете смотреть онлайн свои любимые фильмы.


Фильмы онлайн »
Комедия [14] Боевик [10]
Ужасы [11] Анимационные [10]
Военные [10] Документальные [10]
Исторические [10] Мелодрамы [21]
Приключения [18] Еротические [13]
Красивая большая грудь [3] Интерны смотреть онлайн [10]
смотреть интерны 71,72,73,75,80,81,09

Я-Четвертый (2011) онлайн

В світі орудують якісь особливі, дивні і невразливі вбивці. У них одна мета – знищити сім певних підлітків, які живуть в абсолютно різних куточках наший невеликої планети. Їм вдається убити три, які практично все своє нелегке і недовге життя провели в перегонах, ретельно ховаючи ... Читать дальше »

Потустороннее (2010) онлайн

Всі ми смертні – це не є для кого-небудь секретом. Але що відбувається з нами після смерті.? Чи відлітають після смерті душі праведників в небеса, а грішників в пекло? Або після смерті все закінчується для людини і більше нічого немає – тільки вічна темнота.І чи можна хоч як –то ... Читать дальше »

Легенда острова ДВИД (2010) онлайн

Ви думаєте, що інших світів немає? Ви думаєте, що звичайній людині потрапити в інший світ неможливо? Ви думаєте, що не можна за одну мить потрапити в інше місто? Ви тричі помиляєтеся!
Герой фільму "Легенда острова Двід" абсолютно звичайний маленький хлопчик Женя Ушаков – вес ... Читать дальше »

Спартак: Боги Арены (2011) Онлайн

Що згадує при слові "гладіатор" простій обиватель? Звичайно, могутні, загорілі тіла черствих і бувалих людей із зброєю в руках, з єдиною метою – убити суперника і єдиною бажанням вижити. Тисячі людей збиралися на арені жадібним поглядом стежачи за кожним рухом бійців, мріючи про ... Читать дальше »

Поцелуй сквозь стену (2011) онлайн

Завоювати серце красуні, та тим більше зухвалою і неприступною справа дуже складна і ризикована. Ризиковане, тому що гарантія, що твої неймовірні зусилля "окупляться" надалі дуже мало, якщо ти не Антоніо Бандерос, зрозуміло. Але головний герой фільму під назвою "Поцілунок крізь ... Читать дальше »

Заключенный R (2010) онлайн

Грабіжники, вбивці, насильники, коли виходять на "справу" в більшості випадку знають на що йдуть. Вони знають, що у разі вдалого здійснення задуманого, вони можуть заробити великі гроші за дуже короткий час, проте у разі провалу і невдачі їх посадять у в'язницю серйозно і надовг ... Читать дальше »

Время ведьм (2011) онлайн

Завжди і у всі часи зло і добро боролося один з одним, і завжди не можна було затверджувати, хто виграє в битві, не говорячи вже про конкретні битви. Уособленням всього зла є якась чаклунка, яка нібито наслала чуму на жителів XIV в. Дійсно, в ті далекі часи середньовіччя відьмам ... Читать дальше »

Зелёный Шершень (2011) онлайн

Історії об становлення супергероя вже починають вражати своєю одноманітністю і подібністю. Але у фільмі " Зелений Шершень" щось досконале несподіване і небачене раніше. Тут йде мова про дуже багату і забезпечену молоду людину, яка проте не будує важкою працею свою фінансову імпе ... Читать дальше »

« 1 2
ігри для дівчат | Танки онлайн играть бесплатно
Приветствую тебя в разделе Приключения, да ты прав ты именно в нем здесь много фильмов онлайн етого жанра. Поверь ты найдеш здесь что посмотреть у нас их много, лучшее фильмы онлайн предоставлены только здесь!
Портал де непотрібно відправляти смс щоб скачати качай бесплатно такі матеріали як музика, фільми, книги та журнали. В нашому кінотеатрі також можна дивитись кіно онлайн, їж попкорн в розділі - фільми онлайн
Копирование материалов допускается только с размещением ссылки на материал.
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»