Смотреть фильмы онлайн

Документальные

В етой категории фильмов собраны уникальные и новые фильмы жанра Документальные, вам понравится что все фильмы работают, так как на многих сайтах старые фильмы мы вам предоставляем новые наслаждайтесь качеством DVDRip и HD. А самое главное вы сможете смотреть онлайн свои любимые фильмы.


Фильмы онлайн »
Комедия [14] Боевик [10]
Ужасы [11] Анимационные [10]
Военные [10] Документальные [10]
Исторические [10] Мелодрамы [21]
Приключения [18] Еротические [13]
Красивая большая грудь [3] Интерны смотреть онлайн [10]
смотреть интерны 71,72,73,75,80,81,09

Падение Республики (2009) онлайн

Режисер: Олексій Джонс
"Падіння Республіки" - найсильніший з фільмів Джонса, такий, що чітко формулює докази процесу повного краху державності США на користь загальної глобалізації...


Кольцо власти 2: обезьянья кровь (2009) онлайн

Креационісти вважають, що людський рід був створений Богом, що означає, що Бог генетично спроектував нас. Більшість віруючих погодилися б, що Бог – істота або енергія не цієї планети або цього вимірювання. Бог повинен тому бути чужим. Багато хто із стародавніх текстів говорить п ... Читать дальше »

Стивен Кинг : Свет из Темноты (1999) онлайн

Режисер: Девід Стюарт
Дійові особи: Стівен Кинг, Том Хенкс, Гарі Дин Стантон, Тім Роббінс, Морган Фріман

Сюжет: Унікальний портрет найпопулярнішого, родючішого і високооплачуваного письменника в світі, а також інтерв ... Читать дальше »

Discovery: Искривление времени (2008) онлайн

Завдяки зйомкам на високошвидкісні камери високої чіткості ви побачите рухи, які природа заховала від наших очей. Відкрийте разом з провідним Джефом Ліберманом альтернативну реальність, де предмети, що здавалися нерухомими, набувають динаміки, що зачаровує, а знайомі речі предст ... Читать дальше »

Ржев. Неизвестная война Георгия Жукова. (2009) онлайн

На початку 1942 року в результаті знаменитого контрнаступу лінію фронту вдалося відкинути на 150–200 кілометрів від Москви. Радянські війська під командуванням Георгія Жукова в ході трьох наступальних операцій намагалися зрізати обернений у бік Москви вигин лінії фронту, що отри ... Читать дальше »

Купить бессмертие (2008) онлайн

Зовсім недавно в незвичайний круїз від одного з островів Індійського океану відправився розкішний лайнер. Його відразу ж охрестили "Кораблем безсмертних". Квиток на корабель коштує нечуваних грошей. Тільки тут, на борту цього корабля, учені можуть використовувати нові технології ... Читать дальше »

Rolling Stones. Да будет свет! (2008) онлайн

Жанр: Документальний, музика
Режисер: Мартін Ськорсезе
У ролях: Мік Джаггер, Кіт Річардс, Чарлі Уоттс, Ронні Вуд, Кристина Агилера, Бадді Гай, Джек Уайт, Дерріл Джонс, Ліза Фішер, Бернард Фоулер
Документальний фільм Мартіна Ськорсезе, присвяченого творчості рок-групи Ro ... Читать дальше »

Майкл Джексон: Вот и всё (2009) онлайн

Режисер: Кенні Ортега
У ролях знімалися: Майкл Джексон, Олексій Аль, Нік Басс, Майкл Берден, Миша Гебрієл, Кріс Грант, Джудіт Хилл, Доріан Холлі

Фільм створений при всесторонній підтримці сім'ї Майкла і заснований на багатогодинних відеозаписах репетицій, робочих і за ... Читать дальше »

Женский оргазм, подростки (2009) oнлайн

Жіночий оргазм, підлітки - Discovery, це науково-документальний фільм знятий щоб розповісти з крапки зір науки що таке оргазм і як його отримують жінки, дівчата. Які види і як досягти оргазму. І багато що інше цікаве для статевого дозрівання підлітка.
Жанр: науково-документал ... Читать дальше »

Рестрепо (2010) онлайн

Війна - це завжди страшно. Війна – це завжди смерть, це чиїсь зруйновані сім'ї, це хаос, плутанина, це тьма. Більш того, існують країни, з якими воювати складно, кровопролитно і навіть марно і однією з таких страшних країн є Афганістан. Російські солдати довгий час перебували в ... Читать дальше »

ігри для дівчат | Танки онлайн играть бесплатно
Приветствую тебя в разделе Документальные, да ты прав ты именно в нем здесь много фильмов онлайн етого жанра. Поверь ты найдеш здесь что посмотреть у нас их много, лучшее фильмы онлайн предоставлены только здесь!
Портал де непотрібно відправляти смс щоб скачати качай бесплатно такі матеріали як музика, фільми, книги та журнали. В нашому кінотеатрі також можна дивитись кіно онлайн, їж попкорн в розділі - фільми онлайн
Копирование материалов допускается только с размещением ссылки на материал.
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»