Смотреть фильмы онлайн

Военные

В етой категории фильмов собраны уникальные и новые фильмы жанра Военные, вам понравится что все фильмы работают, так как на многих сайтах старые фильмы мы вам предоставляем новые наслаждайтесь качеством DVDRip и HD. А самое главное вы сможете смотреть онлайн свои любимые фильмы.


Фильмы онлайн »
Комедия [14] Боевик [10]
Ужасы [11] Анимационные [10]
Военные [10] Документальные [10]
Исторические [10] Мелодрамы [21]
Приключения [18] Еротические [13]
Красивая большая грудь [3] Интерны смотреть онлайн [10]
смотреть интерны 71,72,73,75,80,81,09

Сортировка (2009) онлайн

Дуже реалістичний і непростий фільм про жорстоку, братовбивчу війну в серці Європи - Боснії. В головній ролі Колін Фаррелл, що зіграв роль військового журналіста Марка Уолша, що потрапив в полон...

Режисер: Даніс Тановіч
У ролях: Колін ... Читать дальше »

Морпехи (2005) онлайн

Дія картини розгортається під час війни в Персидській затоці. Морський піхотинець Ентоні Суоффорд — потомствений військовий. Після курсу підготовки в спеціальному таборі його відправляють на Ближній Схід, де йдуть військові дії. З снайперською гвинтівкою в руках і з важким рюкза ... Читать дальше »

Ливан (2009) онлайн

Вже судячи по назві фільму можна здогадатися, що мова в нім піде про Ліван, але не просто про Ліван як про країну, а про першу ліванську війну (т.е війні 1982 року) .Представьте собі як люди в одну мить з обивателів кинуті в саму гущавину військових дій. 4 молодих людини — зібра ... Читать дальше »

Война братьев (2009) онлайн

Йдуть останні дні Другої Світової Війни. Але запеклі бої не припиняються ні на східному фронті, ні на західному. Фашисти запекліше б'ються з Червоною Армією що рветься до Берліна і західні танки і коммандос просуваються швидше по Німеччині, чим росіяни.Старий ненависник большеві ... Читать дальше »

Дневник Анны Франк (2009) онлайн

У основу сюжету кінофільму покладений знаменитий "Щоденника Анни Франк". Щоденник, як відомо написала тринадцятирічна єврейська дівчинка, яка опинилася разом з сім'єю в окупованій гітлерівцями Голландії. Не будучи, природно, письменником дівчинка зуміла передати важ жах тієї без ... Читать дальше »

Посланник (2009) онлайн

Це "работа",которую не побажаєш і ворогові, але вона важлива як ніяка інша...Армійський обов'язок Уїлла Монтгомері, сержанта US ARMY - особисто повідомляти батьків і дружин загиблих солдатів про цю трагедію.Як сказати це? Як підібрати правильні слова для того, кого вважають "анг ... Читать дальше »

Отважные (2006) онлайн

Їх звуть "нісеі" ,хотя їх батьки і матері родом з Японії, але вони вже американці вo другому поколінні. Відразу після початку війни з японськими мілітаристами в 1941 році в США ухвалили рішення об створення закритих поселень, типу концентраційних таборів для всіх японців, що про ... Читать дальше »

Снайпер.Оружие возмездия(2009) онлайн

У 1942 році під Сталінградом група старшого лейтенанта Яшина стикається з хитрим супротивником — німецьким капітаном Карлом Кляйстом. У підстроєній ним пастці гине дівчина-снайпер Алеся Мікуліч, а сам Яшин отримує важке поранення. Війна закінчена, і Яшин тепер виконує роль комен ... Читать дальше »

Чудо святой Анны (2008) онлайн

Історія 92-ої дивізії американської армії, що складалася цілком з чорношкірих солдатів. У 1944 році підрозділ цієї дивізії, ведений некомпетентними командирами-расистами, потрапив в пастку в районі одного з італійських сіл в Тоскані.

Утомленные солнцем 2 (2010) онлайн

Як би мені ні хотілося, але говорити про «Предстоянії» у відриві від перших «Стомлених сонцем» ніяк не представляється можливим, хоча, по суті, це два абсолютно разних фільму, хай і об'єднані загальними героями. Глядач погано прийняв «Предстояніє», його рейтинг на кіносайтах скл ... Читать дальше »

ігри для дівчат | Танки онлайн играть бесплатно
Приветствую тебя в разделе Военные, да ты прав ты именно в нем здесь много фильмов онлайн етого жанра. Поверь ты найдеш здесь что посмотреть у нас их много, лучшее фильмы онлайн предоставлены только здесь!
Портал де непотрібно відправляти смс щоб скачати качай бесплатно такі матеріали як музика, фільми, книги та журнали. В нашому кінотеатрі також можна дивитись кіно онлайн, їж попкорн в розділі - фільми онлайн
Копирование материалов допускается только с размещением ссылки на материал.
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»