Смотреть фильмы онлайн

Исторические

В етой категории фильмов собраны уникальные и новые фильмы жанра Исторические, вам понравится что все фильмы работают, так как на многих сайтах старые фильмы мы вам предоставляем новые наслаждайтесь качеством DVDRip и HD. А самое главное вы сможете смотреть онлайн свои любимые фильмы.


Фильмы онлайн »
Комедия [14] Боевик [10]
Ужасы [11] Анимационные [10]
Военные [10] Документальные [10]
Исторические [10] Мелодрамы [21]
Приключения [18] Еротические [13]
Красивая большая грудь [3] Интерны смотреть онлайн [10]
смотреть интерны 71,72,73,75,80,81,09

Центурион (2010) онлайн

Події нового історичного фільму розгортаються в стародавньому Римі і його провінціях. Головний герой — Квінтус Діас — єдина людина, що уціліла після нальоту піктов на прикордонну римську фортецю. Разом з легендарним Дев'ятим легіоном він відправляється на північ, щоб стерти з ли ... Читать дальше »

Тайна Чингис Хаана (2009) онлайн

У історії немає відомішого імені, ніж ім'я Чингис Хаана...Ця історія, розказана у фільмі, історія воїна, який зумів мужньою рукою захистити свій рід, а потім що зібрав воєдино племена і народи під стягами величезної імперії, під силою єдиного закону.Такої величезної імперії не б ... Читать дальше »

Еще одна из рода Болейн (2008) онлайн

«Ще одна з роду Болейн» - історія двох сестер, двох доль і однієї великої любові. Ганна(Наталі Портман) і Мері(Ськарлетт Йоханссон) Болейн, рухомі сліпими амбіціями своєї сім'ї, борються за увагу і прихильність короля Генріха VIII(Ерік Бана). І хоча обидві сестри розділять з ним ... Читать дальше »

Генрих 4 Наваррский (2010) онлайн

Грандіозна історична сага, знята по мотивах творів видатного письменника Томаса Манна і в першу чергу,конечно ж по його роману "Генріх IV"...Канвою подій служить весілля Генріха на Маргариті Валуа,вошедшей в історію як "королева Марго",которая тривала декілька днів і в ході якої ... Читать дальше »

Граф Монте Кристо онлайн

Опис: Блискуча екранізація знаменитого романа Олександра Дюма. Едмон Дантес несправедливо засуджений до 20-річного тюремного висновку і відбуває термін в замку Іф, розташованому на далекому острові в Середземному морі. У темниці Дантес знайомиться з товаришем за ... Читать дальше »

Ярослав. Тысячу лет назад (2010) онлайн

Фільм «Ярослав» переносить нас в билинні часи, в часи, коли ще зовсім недавно хрестилася Русь, ще зовсім недавно справжні російські богатирі, прототипи Іллі Муромца і Алеши Поповича, захищали наші межі від звірств іноземних загарбників. Ми опиняємося в 1010 році. Фільм оповідає ... Читать дальше »

Социальная сеть (2010) онлайн

Що таке соціальна мережа знає кожен в сучасному світі. Цією мережею оповиті не просто якісь окремі люди, а цілі держави. Багато хто вже не представляє життя без соціальних мереж, і їм вже здається, що подібні сервіси виникли разом з появою комп'ютерів, а хтось вважає, що ще рані ... Читать дальше »

Поп (2010) Онлайн

Не дивлячись на ту просту обставину, що останнім часом знизилося довіра до церковних служителів у нас в країні і вже мало, хто навіть просто ходить в церкву поступово минула набожність відновлюється серед населення. Чи зв'язано це з погіршенням рівня життя серед населення в Росі ... Читать дальше »

Орел Девятого легиона (2011) онлайн

Хто не чув про велику, жахливу, невразливу і дисципліновану римську армію? Кожна людина, хоч би самим краєм вуха чув про неї і бачив краєм ока в популярно-історичних фільмах. Стрункі лави воїнів, перед якими всі народи відомої у той час ойкумени просто преклонялися, розбігалися ... Читать дальше »

Король говорит! (2010) онлайн

Скажіть, чи була на світі людина, яка не хотіла б стає королем? А королем Великобританії? Виявляється є такі, принаймні на весь світ прославився один така людина. Його ім'я Альберт Фредерік Артур Георг, але до історії він увійшов, як король Англії Георг VI. Він був отецом відомо ... Читать дальше »

ігри для дівчат | Танки онлайн играть бесплатно
Приветствую тебя в разделе Исторические, да ты прав ты именно в нем здесь много фильмов онлайн етого жанра. Поверь ты найдеш здесь что посмотреть у нас их много, лучшее фильмы онлайн предоставлены только здесь!
Портал де непотрібно відправляти смс щоб скачати качай бесплатно такі матеріали як музика, фільми, книги та журнали. В нашому кінотеатрі також можна дивитись кіно онлайн, їж попкорн в розділі - фільми онлайн
Копирование материалов допускается только с размещением ссылки на материал.
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»