Смотреть фильмы онлайн

Ужасы

В етой категории фильмов собраны уникальные и новые фильмы жанра Ужасы, вам понравится что все фильмы работают, так как на многих сайтах старые фильмы мы вам предоставляем новые наслаждайтесь качеством DVDRip и HD. А самое главное вы сможете смотреть онлайн свои любимые фильмы.


Фильмы онлайн »
Комедия [14] Боевик [10]
Ужасы [11] Анимационные [10]
Военные [10] Документальные [10]
Исторические [10] Мелодрамы [21]
Приключения [18] Еротические [13]
Красивая большая грудь [3] Интерны смотреть онлайн [10]
смотреть интерны 71,72,73,75,80,81,09

Неадекватные люди (2011) онлайн

Віталік є дуже скромним і тихим чоловіком тридцятирічного віку. Все його життя в Серпухове пройшло дуже швидко, непомітно і не залишила в голові Віталіка ніяких спогадів, ніяких відгомонів, нічого такого за що у нього могла б зачепитися думка.Виталик відчуває, що в його житті по ... Читать дальше »

На следующее утро (2009) онлайн

Короткометражний фільм відноситься подаруй до жанру чорна комедія або комедія жахів. Друзі зібралися на вечірку і здорово підгуляли. Вони ж не знали, що один з них не пив пиво і розважався, а досліджував величезну личинку, яку недавно знайшов. Коротше, коли всі вони прокинулися ... Читать дальше »

Зеркала 2 (2010) онлайн

Друга частина одного з кращих хоррор тріллерів 2008 року. Цього разу історія закручується навколо молодої людини на ім'я Макса. Після жахливої автокатастрофи, в якій він втратив наречену, убитий горем і у всьому що винить себе, Макс намагається забутися за допомогою алкоголю і н ... Читать дальше »

Паранормальное явление 2 (2010) онлайн

Багато людей не вірять в існування примар, до тих пір, поки самі з ними не зіткнутися.Примари серед нас. Вони можуть бути «мирними», незлобними і безпечними, спраглими зустрітися з людьми, щоб поговорити з ними, знайти утіху. Але бувають і злобні примари, які зовсім не хочуть по ... Читать дальше »

Топор 2 (2010) онлайн

Мерібет крупно повезло, вона залишилася жива. Вона побувала в болоті відомого різника Віктора Кроулі і зуміла врятувати своє життя, дивом втікши з цього проклятого місця. Історія ця могла б закінчиться і фільм "Сокира 2" не вийшов би ніколи, але Мерібет на цьому не заспокоюється ... Читать дальше »

Я плюю на ваши могилы (2010) онлайн

Дженніфер Хиллз – письменниця, чиє ремесло дійсно залежить від точного, вигостреного, красивого слова, а для цього потрібна тиша, відсутність якої-небудь суєти – тобто краще всього вибрати місце далеке від цивілізації. Ніяких тобі телефонів, докучливих друзів і знайомих, що стук ... Читать дальше »

Двойка (2010) онлайн

Де тільки не орудують маніяки в нашому світі. Стало небезпечно виходити вночі на вулицю, скрізь і усюди навіть серед біла дня на вас можуть напасти, побити, пограбувати і убити. Але вбивці і маніяки у фільмі "Двійка" пішли на зовсім безпрецедентний крок – вони напали на найзвича ... Читать дальше »

Изгнанники (2010) онлайн

Чорна і біла магія завжди привертала людство, адже в ній є щось дуже загадкове, що розбурхує розум і уяву, що викликає змішані відчуття, але в основному цікавість і страх. Подумайте про магію і швидше за все у вас виникнуть ці ж відчуття. Особливо гострі відчуття викликає чорна ... Читать дальше »

Жребий (2010) онлайн

Всі ми грішні, це факт. Хтось встиг за своє життя зробити декілька не дуже приємних, а деколи підлих і блюзнірських речей, про які він згадувати не бажав би ніколи. Але деякі зробили щось таке, що за що доведеться сповна заплатити на тому світі. Проте завжди знайдуться люди, які ... Читать дальше »

Игла (2010) онлайн

Після того, як вмирає розділ сім'ї завжди починається розділ майна – або з серйозними проблемами і розбираннями, або тихо, мирно і полюбовно. У випадку з отцем Бена все пройшло вельми швидко і безболісно – практично все майно відійшло братові Бена, що став самим старшим відтепер ... Читать дальше »

1 2 »
ігри для дівчат | Танки онлайн играть бесплатно
Приветствую тебя в разделе Ужасы, да ты прав ты именно в нем здесь много фильмов онлайн етого жанра. Поверь ты найдеш здесь что посмотреть у нас их много, лучшее фильмы онлайн предоставлены только здесь!
Портал де непотрібно відправляти смс щоб скачати качай бесплатно такі матеріали як музика, фільми, книги та журнали. В нашому кінотеатрі також можна дивитись кіно онлайн, їж попкорн в розділі - фільми онлайн
Копирование материалов допускается только с размещением ссылки на материал.
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»