Смотреть фильмы онлайн

Боевик

В етой категории фильмов собраны уникальные и новые фильмы жанра Боевик, вам понравится что все фильмы работают, так как на многих сайтах старые фильмы мы вам предоставляем новые наслаждайтесь качеством DVDRip и HD. А самое главное вы сможете смотреть онлайн свои любимые фильмы.


Фильмы онлайн »
Комедия [14] Боевик [10]
Ужасы [11] Анимационные [10]
Военные [10] Документальные [10]
Исторические [10] Мелодрамы [21]
Приключения [18] Еротические [13]
Красивая большая грудь [3] Интерны смотреть онлайн [10]
смотреть интерны 71,72,73,75,80,81,09

Вир - герой народа (2010) онлайн

Фільм "Вір - герой народу" переносить нас в далекий XIX в., коли ще існувала наймогутніша колоніальна англійська імперія, чиї землі знаходилися майже в кожному океані і майже на кожному материку. Самостійної держави Індії ще не існувало, замість нього була англійська колонія, де ... Читать дальше »

Дьявольские игры (2010) онлайн

Події фільму розвиваються в Англії в осяжному для нас майбутньому. Могутня фармацевтична корпорація «Newgen Industries» винаходить диво-препарат, що омолоджує організм, під назвою RAK-295, який, не дивлячись на довгі і всесторонні лабораторні випробування, після запуску у виробн ... Читать дальше »

Оружие / Зброя (2010) онлайн

«Зброя» (Gun) – друга після «Вулиць крові» спільна робота відомого актора (Val Kilmer) і відомого репера (Curtis «50 Cent» Jackson), така, що оповідає про труднощі і непередбачуваність життя в світі, в якому процвітає наркоманія і наркоторгівля, в світі, яким правлять наркотики ... Читать дальше »

Красный холм / Червоний горб (2010) онлайн

Герой фільму «Червоний горб» (Red Hill), молодий офіцер, констебль кінної поліції Шейн Купер, покидає велике галасливе місто і переїздить з молодою дружиною, чекаючою первісток, в маленьке провінційне містечко. День, в який все почалося, міг стати початком нового життя для їх ок ... Читать дальше »

127 Часов (2010) онлайн

Всі люди на наший планеті проживають власне життя по – разному. Хто – те любить тишу, спокій, затишок і домашню обстановку, а хтось просто не здатний на те, щоб протягом довгого часу знаходитися на одному місці і здійснює запаморочливі подорожі за місто, попутно насолоджуючись п ... Читать дальше »

Во сне (2010) онлайн

Пережити власних дітей – це справжня трагедія. Дуже часто трапляється, що в смерті дитини все життя, що залишилося, винять себе самі батьки, а у випадку з фільмом "В сні" мати померлого хлопця. Вона самотня, вона навіть після багатьох років ніяк не може заспокоїтися і продовжити ... Читать дальше »

Красная шапочка (2011) онлайн

Всі ми колись в далекому дитинстві читали знамениту і прославлену казку Шарля Перро "Червона шапочка". Всі ми пам'ятаємо романтичну історію про Ромео і Джульєту, про яку може бути і не всі читали, але вже чули точно все. У фільмі "Червона шапочка" режисерові вдалося з'єднати ці ... Читать дальше »

Все самое лучшее (2010) онлайн

Всі люблять гроші по-своєму. Хтось любить їх витрачати на всякі розваги і біжить це робити як тільки отримує зарплату або наступного дня після цього і вже через тиждень від грошей нічого не залишається. Хтось обожнює копити і складувати гроші будинку, або на банківській карті. А ... Читать дальше »

Исчезновение на 7-й улице (2011) Онлайн

Чи траплялося з Вами таке: Ви виходите на вулицю по якихось причинах рано вранці (поїздка в аеропорт, залізничну станцію, на роботу або в інші місця), коли по дорогах ще практично не їздять машини? Чи траплялося таке, що Ви в це раніше час просто не бачите людей і вся вулиця по ... Читать дальше »

Механик (2011) онлайн

Його звуть Артур Бішоп і він кращий кілер цієї планети. Кожна людина прагне заробляє гроші в тій області, де він є професіоналом, де у нього виходить працювати краще всього. Саме тому Бішоп кілер, адже вбивати людей він майстер і клієнтів завжди вистачає. Довгий час він займався ... Читать дальше »

ігри для дівчат | Танки онлайн играть бесплатно
Приветствую тебя в разделе Боевик, да ты прав ты именно в нем здесь много фильмов онлайн етого жанра. Поверь ты найдеш здесь что посмотреть у нас их много, лучшее фильмы онлайн предоставлены только здесь!
Портал де непотрібно відправляти смс щоб скачати качай бесплатно такі матеріали як музика, фільми, книги та журнали. В нашому кінотеатрі також можна дивитись кіно онлайн, їж попкорн в розділі - фільми онлайн
Копирование материалов допускается только с размещением ссылки на материал.
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»