Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Приключения » Время ведьм (2011) онлайн

Время ведьм (2011) онлайн

Время ведьм (2011) онлайн

Завжди і у всі часи зло і добро боролося один з одним, і завжди не можна було затверджувати, хто виграє в битві, не говорячи вже про конкретні битви. Уособленням всього зла є якась чаклунка, яка нібито наслала чуму на жителів XIV в. Дійсно, в ті далекі часи середньовіччя відьмами і чаклунками називали дуже багато ні в чому не повинних людей, проте дана жінка виявляється на рідкість правильно звинуваченою. Вона – відьма, яка володіє надлюдськими здібностями і готова розтерзати будь-якого, хто їй не сподобається. Для того, щоб припинити страшну чуму, перед якою всі рівно, – і простій селянин і король, цю відьму кардинал Д'амбруаз вирішує доставити в спеціальний монастир, де можуть розвіяти її чари. Подорож предстоїт довгою і неймовірно небезпечною, тому як супроводжуючі вибирають якнаймужніших, сильніших і відважніших лицарів, серед яких всіх більше виділяється Лавей (його грає Ніколас Кейдж). Лавей хрестоносець, він пережив страшную різанину з турками і тепер йому вже нічого не страшно. Саме йому і його друзям хрестоносцям потрібно буде зробити неможливе – залишитися в живих і доставити відьму в монастир.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Время ведьм (2011) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Приключения | Сколько просмотрело: 1809 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Время ведьм (2011) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»