Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Приключения » Зелёный Шершень (2011) онлайн

Зелёный Шершень (2011) онлайн

Зелёный Шершень (2011) онлайн

Історії об становлення супергероя вже починають вражати своєю одноманітністю і подібністю. Але у фільмі " Зелений Шершень" щось досконале несподіване і небачене раніше. Тут йде мова про дуже багату і забезпечену молоду людину, яка проте не будує важкою працею свою фінансову імперію, а просто насолоджується працями свого багатого тата. Син багача, якому гроші дістаються легкою працею, а точніше взагалі його відсутністю вирішує не втрачати час дарма і відриватися по повній. Він серйозно починає пити спиртне, зустрічатися з прекрасними на вигляд дівчатами для випадкових зв'язків, іншими словами проводить життя у вічних розвагах і розпусті.
Але трапляється так, що вмирає його отець і хлопець вперше за довгі роки починає розуміти, що те саме життя, яким він жив раніше не для нього. Це навіть не життя, це просто існування.Він і його кращий друг надягають маски і стають "вартою" нічного міста, щодня борючись із злочинністю, причому не гребуючи ніякими методами.




Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Зелёный Шершень (2011) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Приключения | Сколько просмотрело: 1181 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Зелёный Шершень (2011) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»