Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Военные » Утомленные солнцем 2 (2010) онлайн

Утомленные солнцем 2 (2010) онлайн

Утомленные солнцем 2 (2010) онлайн

Як би мені ні хотілося, але говорити про «Предстоянії» у відриві від перших «Стомлених сонцем» ніяк не представляється можливим, хоча, по суті, це два абсолютно разних фільму, хай і об'єднані загальними героями. Глядач погано прийняв «Предстояніє», його рейтинг на кіносайтах складає 3,5-4 бали з 10 можливих, таким чином створюється враження, що стрічка погана по-справжньому. Проте така різка критика в адресу епічного кіно Міхалкова теж не вельми доречна. Абсолютно ясно, що режисер хотів зняти масштабну стрічку про Велику Вітчизняну, таку «Війну і мир» навека. І тут йому прийшла в голову ідея – а чом би не показати жахи і тяготи війни, вплетя в неї долі своїх відомих персонажів – комдива Котова і його сім'ї. В принципі, ідея життєздатна і не така вже фантастична, хоча тим самим, що вижили всі головні герої першої частини, руйнується сам сенс першого фільму. Аналогічно тому, як «Іронія долі» Бекмамбетова «вбиває» сенс стрічки Рязанова. Далі – більше. Якщодія першої частини розгортається протягом одного неповного дня і побудована на битві характерів, являвши собою камерне оповідання, те «Предстояніє» - це перша частина повномасштабного епіка, що охоплює безліч персонажів, тривалий проміжок часу і локацій. До речі, головна музична тема стрічки перекликається з такою з «Володаря кілець» - збіг, плагіат або цитата?
Розмах є, дія є, кращі актори сучасного кіно присутні, так чому ж стрічка все-таки не пішла? Ну, по-перше, Міхалкова стало підводити відчуття смаку – до чого, наприклад, епізод з голою дупою льотчика Люфтваффе? Він, щонайменше, недоречний. А сцена з оголенням дочки Котова перед вмираючим бійцем, причому вона є фінальною в картині – яке її смислове навантаження? Міхалков вирішив зняти крупну постановку, проте замість цілісного оповідання розмінюється на дрібниці. Таке враження, що фільм не цілісний, а складається з окремих епізодів, що ілюструють жахи війни. Может бути, в «Цитаделі» все стане на свої місця, але чому тоді масовий глядач залишився розчарованим і, можливо, навіть не дістанеться до третьої частини?






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Утомленные солнцем 2 (2010) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Военные | Сколько просмотрело: 1616 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Утомленные солнцем 2 (2010) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»