Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Боевик » Механик (2011) онлайн

Механик (2011) онлайн

Механик (2011) онлайн

Його звуть Артур Бішоп і він кращий кілер цієї планети. Кожна людина прагне заробляє гроші в тій області, де він є професіоналом, де у нього виходить працювати краще всього. Саме тому Бішоп кілер, адже вбивати людей він майстер і клієнтів завжди вистачає. Довгий час він займався цією роботою, яка не доставляла йому анінайменшого, та зате давала хороші гроші. Але одного разу він твердо вирішує, що з нього хватіт – пора йти на заслужений відпочинок, а для цього Бішопу потрібно "всього лише" знайти приймача, щоб він виконував всю роботу Бішопа, причому на тому ж рівні і з таким же професіоналізмом. Бішоп вирішує виховати цього приймача з нуля і у результаті молода людина Стівен перетворюється на могутнього кілера, перемогти якого навряд чи кому вийде.Стівен виявляється справжнім монстром, що обожнює сам процес вбивства і одержуючий від цієї роботи дійсне задоволення. Тепер Бішопу не вдасться так легко піти на пенсію, адже за ним сталі полюють його колишні замовники разом зСтівеном що мріють його убити. Бішопу доведеться знову доводити, що він кращий, причому у разі щонайменшої невдачі його чекає смерть..
Викачати фільм "Механік" безкоштовно можна у нас. Також можна дивитися фільм "Механік" онлайн на нашому сайті.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Механик (2011) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Боевик | Сколько просмотрело: 2284 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Механик (2011) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»