Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Боевик » Красный холм / Червоний горб (2010) онлайн

Красный холм / Червоний горб (2010) онлайн

Красный холм / Червоний горб (2010) онлайн

Герой фільму «Червоний горб» (Red Hill), молодий офіцер, констебль кінної поліції Шейн Купер, покидає велике галасливе місто і переїздить з молодою дружиною, чекаючою первісток, в маленьке провінційне містечко. День, в який все почалося, міг стати початком нового життя для їх окремо взятої сім'ї, але у результаті змінив життя цілого містечка, він зруйнував всі надії Шейна на спокійне і розмірене життя і став останнім для багатьох місцевих жителів. Встигнувши лише ознайомитися з своїми службовими обов'язками в свій перший робочий день на новому місці, Шейн отримує повідомлення, що з в'язниці для особливо небезпечних злочинців втік той, що зробив серію жорстоких вбивств Джіммі Конвей. І тепер він повний похмурої рішучості жорстоко помститися всім, хто причетний до його упіймання і арешту, включаючи співробітників поліцейської ділянки, в якій тепер служить Шейн Купер.

Того дня провінційне містечко перетворюється на арену кривавої і божевільної дії, його населення і поліція в паніці. Єдиний, хто може врятувати ситуацію і позбавити жителів від безжального вбивці, це він, Шейн Купер. І якщо він збирається вижити сам і врятувати від смерті свою вагітну дружину, йому доведеться узяти все в свої руки.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Красный холм / Червоний горб (2010) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Боевик | Сколько просмотрело: 1443 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Красный холм / Червоний горб (2010) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»