Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Боевик » Красная шапочка (2011) онлайн

Красная шапочка (2011) онлайн

Красная шапочка (2011) онлайн

Всі ми колись в далекому дитинстві читали знамениту і прославлену казку Шарля Перро "Червона шапочка". Всі ми пам'ятаємо романтичну історію про Ромео і Джульєту, про яку може бути і не всі читали, але вже чули точно все. У фільмі "Червона шапочка" режисерові вдалося з'єднати ці дві сюжетні лінії, хоча, звичайно, ні про якого Ромео і Джульєту режисер і не говорив, а можливо навіть і не подумував.
Сюжет фільму переносить нас в середньовічне село, яких в цей час було сотні тисяч. Валері – ще зовсім молода дівчина пристрасно закохалася в простого сільського дроворуба, у якого немає ні грошей, ні слави, ні навіть якихось невеликих заощаджень. Справжній любові, як відомо, не потрібно нічого цього, вона любить людину тільки за те, що він є. Проте батьки Валерії думають по –другому і мріють про те, щоб вона вийшла заміж за багатого Генрі, який по вуха закохався в красиву дівчину.
Закоханий дроворуб і Валерії вирішують в таємниці від батьків бігти світ за очі, лише би бути завжди разом.
Але відбувається несподіване, сестру Валері знаходять убитою – її убив перевертень, який відтепер виходить на полювання з вражаючою регулярністю. Всі жителі села в небезпеці і щоб врятувати всіх вони викликають відомого мисливця за перевертнями. Проте навряд чи Валері буде рада, коли дізнається хто ж з жителів селенія перетворюється на перевертня ночами.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Красная шапочка (2011) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Боевик | Сколько просмотрело: 2176 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Красная шапочка (2011) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»