Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Мелодрамы » Ты встретишь таинственного незнакомца (2010)

Ты встретишь таинственного незнакомца (2010)

Ты встретишь таинственного незнакомца (2010)

У всіх людей є чорні смуги і білі в житті, але у фільмі «Ти зустрінеш таємничого незнайомця» кризові, справжні хаотичні періоди життя наступають одночасно у багатьох людей, які всі разом входять в одну велику сім'ю. У цій сім'ї немає розуміння, немає підтримки і опори, в цій сім'ї кожен за себе і саме тут були зруйновані всі плани на майбутнє, світлі мрії і великі надії, побудовані ще в молодості.
Від немолодої жінки Хелени йде чоловік, достатньо процвітаючий інвестор і починає зустрічатися з неймовірно сексуальною дівчиною, яка здатна займатися любов'ю з кожним стрічним, у якого вистачить хоробрості нею заволодіти. З депресії Хелена виходить своєрідно – вона починає спілкуватися з віщункою на ім'я Крістал, яка «передбачає» їй тільки те, що вона із задоволенням готова почути. У результаті Хелена живе у власному маленькому світі, який лише віддалено схожий на реальність. У дочки Хелени флірт з начальником загрожує перерости в щось велике, що може означати як світло в кінці тунеля її життя, так і остання земля, кинута зверху на труну її надій. Зять Хелени переживає серйозні професійні муки літератора.
Всі заплутані історії членів цієї сім'ї дуже життєві і породжують своєю реальністю.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Ты встретишь таинственного незнакомца (2010) бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Мелодрамы | Сколько просмотрело: 1559 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Ты встретишь таинственного незнакомца (2010), который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»