Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Приключения » Не отпускай меня (2010) онлайн

Не отпускай меня (2010) онлайн

Не отпускай меня (2010) онлайн

Місце і час дії – Британія кінця минулого століття, невеликий маєток, в якому далеко від сторонніх очей розташувалася закрита школа-інтернат. Тут в повній ізоляції від навколишнього світу виросли головні герої фільму. Хоча в ті «дитячі роки чудові» трійцю (Кеті, Рут і Томмі) набагато більше хвилювали звичайні дитячий-юнацькі радощі і засмучення і не особливо лякало незвідане майбутнє, від якого їх ховали за стінами і огорожами.

Але в один зовсім не прекрасний момент їх дружба, перші закоханості, безневинні дитячі радощі і мрії про майбутнє стикаються з суворою правдою життя: мріям ніколи не призначено збутися, тому що часу і можливостей для цього у них просто немає. Ці діти ніколи не женятся/не вийдуть заміж, не підуть працювати, не заведуть власний будинок і т.д. Їх життя їм просто не належать. Тому що вони, виявляється, штучно створені клони, вмістище органів, які повинні бути пересаджені в справжні людські тіла, що потребують їх. Їх призначення в донорстві, вони житимуть, поки у них є, що віддати людям. Дізнатися, що чекає дітей після моменту істини і відкриття страшної таємниці їх життя, можна прямо зараз на нашому сайті, ми пропонуємо вам дивитися фільм «Не відпускай мене» (2010) онлайн.

Як виявилось, штучні тіла не перешкода для існування в них справжніх душ, що володіють цілком людськими відчуттями. І від цього їм так само боляче.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Не отпускай меня (2010) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Приключения | Сколько просмотрело: 1723 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Не отпускай меня (2010) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»