Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Мелодрамы » Бурлеск (2011) онлайн

Бурлеск (2011) онлайн

Бурлеск (2011) онлайн

Дуже багато талантів часто залишаються що так і не дізналися миром. Вони вмирають убогими і невідомими і життя у них дуже нудне і нецікаве. Але у дівчини з прекрасним голосом Аліси Мерілін зовсім інша історія, хоча починалася вона також типова, як і у багатьох інших. Вона живе в маленькому містечку і у неї трапилася справжня катастрофа – померли її батьки. Вона не потрібна абсолютно нікому в цьому місті і щоб хоч як –то задовольнити свої амбітні плани на це життя вона вирішує на свій страх і ризик виїхати в місто Лос-Анджелес, місто, де, говорять, виконуються всі мрії, адже в її рідному містечку їй стає жахливо тісно і самотньо. Але на відміну від багатьох інших провінційних дівчат, Аліса розуміє, що своє щастя їй доведеться відвойовувати самостійно, без всякої підтримки кого б то не було, буквально вигризати його у життя... Невеликий успіх і вона потрапляє в нічний клуб з цікавою назвою "Бурлеск" як талановита співачка. Дуже скоро саме Аліса поверне минулу славу "Бурлеську", але це всього лише початок історії. Як тільки з'являється слава і гроші, виникають заздрісники, починаються інтриги і, нарешті, з'являються сьогодення, серйозні неприємності, які можуть перекреслити всі її успіхи.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Бурлеск (2011) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Мелодрамы | Сколько просмотрело: 1052 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Бурлеск (2011) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»