Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Боевик » Вир - герой народа (2010) онлайн

Вир - герой народа (2010) онлайн

Вир - герой народа (2010) онлайн

Фільм "Вір - герой народу" переносить нас в далекий XIX в., коли ще існувала наймогутніша колоніальна англійська імперія, чиї землі знаходилися майже в кожному океані і майже на кожному материку. Самостійної держави Індії ще не існувало, замість нього була англійська колонія, де жорстоко правили англійці, всіляко принижуючи і гноблячи індійців. Вічно це продовжуватися не могло, тим паче, що Англійська імперія поступово ослаблялася, а значить вже не могла контролювати ситуацію на всіх своїх землях. Тому виникло могутнє повстання Сипайськоє, що мріє вигнати англійців з індійських земель і дарувати Індії незалежність.
Всі дії фільму відбуваються незадовго до цієї знакової події. Раджа Мадгавгарха, який знаходився в змові з англійцями, почав воювати з одним, плем'ям, що знаходиться на півдні Індії, - піндарі. Це було страшна війна, в якій загинули близько 4 тисяч солдатів. Навіть раджа піндарі не зможу стримати свій страх перед могутніми іноземцями і зрадив свій народ, допомагаючи англійцям виграти війну. Один з простих солдатів Прітхві Сингх вирішує помститися за загибель своїх співвітчизників і з ранніх років готує синів, особливо старшого Віра, до серйозного подвигу.Проте відважний і сильний воїн Вір закохується в дочку головного, заклятого ворога свого отця і перед ним встає нелегкий вибір.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Вир - герой народа (2010) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Боевик | Сколько просмотрело: 2104 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Вир - герой народа (2010) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»