Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Приключения » Новогодние сваты (2010) онлайн

Новогодние сваты (2010) онлайн

Новогодние сваты (2010) онлайн

Кожен має право вибирати як йому зустрічати Новий рік. Хтось любить це робити шумно, помпезно, з великою і такою, що неабияк випила компанією, а хтось тихо, мирно і по-домашньому. Дружини Будько швидше відносилися до останнього типу людей і тому відправилися зустрічати Новий рік в Кучугур – невеликий, Богом забуте селище. Їм не потрібна вся це передноворічна суєта, важ цей новорічний антураж типу ялинки і якісь неймовірно смачні делікатеси на столі або жахливо дорогі подарунки близьким. Все скромно, але із смаком.
Але трапляється так, що погода на цей Новий рік всіх підвела – страшна завірюха, завірюха і величезні занесення не дозволили багатьом зіркам вітчизняної естради дістатися до пунктів свого призначення і багато хто з них застряє разом з машинами, поїздами і іншими засобами пересування недалеко від селища Кучугур. Це єдине жиле місце в цих краях, тому зіркам діватися нікуди – доводиться ночувати саме там. А оскільки готель селища не може витримати всіх зірок, частина з них бере на себе сім'я Будько, надаючи співакам свій маленький будиночок як нічліг. Яким – те образом звиклим до розкоші зіркам (Сергію Звереву, Пилипу Киркорову, Вері Брежневой і ін.) доведеться прожити в дуже скромних умовах і розплачуватися, зрозуміло, піснями.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Новогодние сваты (2010) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Приключения | Сколько просмотрело: 1622 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Новогодние сваты (2010) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»