Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Комедия » Любовь и другие лекарства (2010) онлайн

Любовь и другие лекарства (2010) онлайн

Любовь и другие лекарства (2010) онлайн

Чого більше всього хочуть чоловіки? Звичайно, щоб їх чоловіча сила зберігалася якомога довше і у фільмі "Любов і інші ліки" це дуже добре показано.Вони хочуть, щоб і в похилі літа все там функціонувало, як і в молоді роки.Чи можливо це? Джейм, продавець фармацевтичної продукції стверджує, що можливо! Він продавець він Бога і може усучити все що завгодно, навіть тим людям, які речей, що продаються, абсолютно не потребують. Але крім фармацевтичної продукції він чудово подає себе слабкої половини людства і тому завоювати серце дівчат йому нічого не коштує. Він змінює їх одну за іншою і здається, що так продовжиться вічно, адже є багато різних людей, які ніколи не закохуються і ведуть подібний спосіб життя до глибокої старості.Але трапляється так, що Джейм зустрічає дівчину Мегі, які є гідною йому суперницею. Вона – це він тільки в спідниці. Самозакоханий егоїст, здатний за декілька хвилин привернути чоловіків і приблизно за таке ж проместрашний часу від них позбавитися. Проте їх зустріч все змінила.
Ви можете з легкістю викачати фільм "Любов і інші ліки" безкоштовно за допомогою нашого унікального ресурсу.




Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм Любовь и другие лекарства (2010) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Комедия | Сколько просмотрело: 1711 | Залил: naz | Рейтинг: 4.5/2

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм Любовь и другие лекарства (2010) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»