Смотреть фильмы онлайн

Фильмы онлайн » Боевик » 127 Часов (2010) онлайн

127 Часов (2010) онлайн

127 Часов (2010) онлайн

Всі люди на наший планеті проживають власне життя по – разному. Хто – те любить тишу, спокій, затишок і домашню обстановку, а хтось просто не здатний на те, щоб протягом довгого часу знаходитися на одному місці і здійснює запаморочливі подорожі за місто, попутно насолоджуючись прекрасними пейзажами з каньйонами, займаючись скелелазінням і просто весело, цікаво і на свіжому повітрі проводячи час. До таких непосид належить і Арон. Він скептично відноситься до якої-небудь страховки, нехтує елементарним правилам безпеки і, природно, не відноситься до тим, хто обережний на природі.Навпаки, він обожнює гори і взагалі будь-які піднесеності, також не страшиться спускатися в глибокі печери і ущелини, іншими словами бути скрізь, де протискувається його тіло.
Але одного разу природа вирішила зіграти з ним злий жарт і в результаті цього Арон потрапляє в смертельну пастку – його рука застряє між декількома величезними валунами. Тепер він не може рухатися, а значить неможе є, пити.Його життя опиняється в небезпеці. Хвилини змінялися годинами і ось вже на 5-й день перебування в пастці він знаходиться на межі життя і смерті. І в такі хвилини звідкись беруться сили для рішучого ривка ради врятування власного життя.






Интерны онлайн новые серии бесплатно
На порталі ви маєте можливість скачати фільми, також багато хорошої музики, в нас такоє є великий архів програми та ігор, ще можна дивитись нові фільми онлайн - безкоштовно без реєстрації та смс

Понравился фильм? Добавь в сервисы ниже!

Большая грудь фото девушки!


ігри для дівчат


Смотрите только в нашем кинотеатре фильм 127 Часов (2010) онлайн бесплатно и ненадо регистрации.


Категория фильма: Боевик | Сколько просмотрело: 1729 | Залил: naz | Рейтинг: 0.0/0

Еще фильмы онлайн смотреть 2011:
Вам предоставленой фильм 127 Часов (2010) онлайн, который вы можете посмотреть онлайн только у нас можно смотреть онлайн фильмы без оплаты потому что мы работаем ради Вас! Спасибо что Вы с нами!
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Софт може бути безкоштовний, ми знаєм хороший портал де нетреба за нього платити. Також там такий вид розваг як ігри та анекдоти, там дійсно весело та комфортно. Фільми онлайн недадуть вам заснути, а хороша нова музика підніме вам настрій памятай все це тільки на сайті - jay-zi.at.ua
| Танки онлайн играть бесплатно
Все фильмы есть здесь ненадо бродить по интернету будь с нами! Ты достоен лучшего, поверь что смотреть фильм онлайн можно здесь бесплатно, на сайте нет лишней информации!
фильмы онлайн   |   Go   |    © Хостинг от uCoz 2007-2011 «filmpack.ucoz.net»